Als u zich afvraagt hoe het verzenden van uw net gekochte platen in zijn werk gaat dan leggen we dat hier even kort voor u uit:

NEDERLAND

►Binnen NL worden de pakketten z.s.m. (binnen 2/3 werkdagen maar meestal eerder) verzonden met DHL. De verzendkosten bedragen hierbij €5,95. Heeft u een bestelling gedaan van €45,- of meer? Dan betalen wij uw verzendkosten!

 

BELGIË

►Naast het verzenden binnen Nederland krijgen we ook steeds meer te maken met Belgische klanten. Nu zijn we natuurlijk net zo blij met een bestelling naar onze zuiderburen als een in ons eigen land, maar hier zitten wel wat andere voorwaarden aan verbonden:

Ook hier verzenden wij het pakket met DHL maar vragen we €8,95 aan verzendkosten. Heeft u een bestelling gedaan van €50,- of meer? Dan zijn de verzendkosten voor ons!

 

DUITSLAND

►Ook de Oosterburen hebben de mogelijkheid om een mooi plaatje te scoren bij MvM Vinyl!

Uiteraard verzenden wij het pakket naar Duitsland ook met DHL, maar we vragen hiervoor €10,95 aan verzendkosten. Heeft u een bestelling gedaan van €50,- of meer? Ook dan zijn de verzendkosten voor ons!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

►De LP's worden netjes in speciaal daarvoor bestemde verzenddozen verzonden. Hierdoor is er stukken minder kans dat uw geliefde platen schade oplopen tijdens de reis naar hun nieuwe onderkomen: uw platenverzameling!

 

© 2020 - 2021 MvMVinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel