''Niet wat voor jou, Vinyl?''

 

Vinyl heeft een grote terugkeer gemaakt qua populariteit. En een aantal jaren terug kreeg ik dan ook van een paar vrienden ,die al wat platen hadden, de vraag: ''Niet wat voor jou, Vinyl?'' 

 Ik luisterde al veel muziek (Mijn favoriete acts zijn o.a.: Pink Floyd, Led Zeppelin, AC/DC, Johnny Cash, Oasis, Rory Gallagher, Black Sabbath, Rival Sons) en ik had wat cd'tjes, maar streamde vooral alles. Puur uit het gemak van streamen en vanuit een financieel oogpunt was ik op het begin dus wat terughoudend. 

Die terughoudendheid is compleet overboord gegooid en heeft plaatsgemaakt voor een bescheiden obsessie met Lp's verzamelen, afspelen en van alles te weten komen over artiest en album. Vooral het feit dat je een album ècht hebt en je de fysieke plaat te pas en te onpas uit je platenkast kunt trekken spreekt me enorm aan. Het kost wat meer geld, maar het is dan ook veel waardevoller een fysiek stukje muziek te bezitten.

Mijn naam is Mitchel van Meyl (16-08-1994) en ik ben woonachtig in Budel-Schoot. 
Naast vinyl zijn mijn hobby's: voetbal, speciaalbiertjes drinken en naar concerten en live optredens gaan. 

In het dagelijkse leven werk ik als Procesoperator bij zinkfabriek Nyrstar in Budel-Dorplein. 
Door de 5 ploegendienst die ik draai, heb ik regelmatig weekend op doordeweekse dagen. Die weekenden ben ik langzaamaan steeds meer gaan vullen met mijn grootste hobby: Platen verzamelen. Doordat ik ook partijen ben gaan opkopen heb ik vaak platen die ik òf al heb, òf die net niet mijn ding zijn. En wat doe je dan? Platenwinkel beginnen: MvM Vinyl! 

Sinds eind September 2020 ben ik begonnen de webshop op te zetten. Daarbij krijg ik ook wat hulp van mijn vriendin Kaja, die binnen 10 minuten na het uitspreken van het idee van een webwinkel, het logo al had getekend. Een van de leukste dingen van veel met Lp's bezig zijn is dat ik haar steeds meer meetrek in mijn hobby, en zij nu ook begonnen is met af en toe ergens een plaatje te kopen.

Tot slot vind ik het prachtig om iemand blij te kunnen maken met net dat album waar ze al een hele tijd naar op zoek waren en uiteindelijk bij mij hebben kunnen vinden. Ook vind ik de leuke reacties op de webwinkel van mensen uit de buurt erg leuk.

Bedankt voor het kijken op de site en ik hoop dat je hier kunt vinden wat je zoekt!

 

Groeten Mitchel van Meyl

© 2020 - 2021 MvMVinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel