Vorige Artikel 4 van 12 Volgende

Stevie Wonder - Songs In The Key Of Life

Artikelnummer: A1
€ 12,95


Label: Motown – 5C 156-97900/1, Motown – T 13-340-C2

Land: NL

Uitgave: 1976

Staat Vinyl: ⭐⭐⭐⭐

Staat Hoes: ⭐⭐⭐⭐



A1 Love's In Need Of Love Today7:05
A2 Have A Talk With God

Written-By – C. Hardaway*, Stevie Wonder

A3 Village Ghetto Land

Written-By – S. Byrd*, Stevie Wonder

A4 Contusion3:45
A5 Sir Duke3:35
B1 I Wish4:12
B2 Knocks Me Off My Feet3:35
B3 Pastime Paradise3:20
B4 Summer Soft4:16
B5 Ordinary Pain6:22
C1 Isn't She Lovely6:33
C2 Joy Inside My Tears6:29
C3 Black Man8:29
D1 Ngiculela - Es Una Historia - I Am Singing

Translated By [Zulu] – Thoko Mdalose Hall

D2 If It's Magic3:11
D3 As7:07
D4 Another Star8:19
E1 Saturn

Written-By – M. Sembello*, Stevie Wonder

E2 Ebony Eyes4:10
F1 All Day Sucker5:06
F2 Easy Goin' Evening (My Mama's Call)3:58
© 2020 - 2021 MvMVinyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel